×
 

Hoppa till innehållet

Grundskolan som fyller både lektioner och fritid med kreativitet

Hos oss är kreativiteten en naturlig del av undervisningen från årskurs 4–9. Musiken genomsyrar allt – här får eleverna både lyssna in och sjunga ut.

Här får eleverna ett effektivt lärande 

Utifrån elevernas egen kraft, skaparlust och inre driv hjälper vi dem att nå sina mål. Oavsett om de drömmer om att bli innovatör, professor, musiker eller artist. Våra elever får lära sig att med ett öppet sinne och stor medkänsla både leda och följa andra. Med musiken som kraft blir elevernas skolgång både innehållsrik och något som präglar hela livet.

Vi gör barnen tryggare, modigare och mer kreativa

Att känna sig trygg och att våga är att visa vad man tycker och vem man är. Det är att stödja den som behöver stöd, visa sig nyfiken, kompromissa ibland, lyssna på andra, framföra sin åsikt och respektera andras. Att visa empati, ta ansvar och bry sig är att våga. Att inte se ner på människor och olikheter, det är mod. Den som känner sig trygg i skolans gemenskap vågar prova nya vägar för att utvecklas, blir kreativ och når längre. Alla sinnen. Hela dagen.

En Apple Distinguished School

Vi har av Apple blivit utsedd till en Apple Distinguished School för perioden 2019–2022 för de goda resultat vi fått tack vare vårt sätt att använda digitala verktyg i undervisningen. Alla elever och lärare förses med en iPad och appar. I GarageBand skriver eleverna egen musik och spelar in lek­tioner att öva på hemma.

De använder också GarageBand för att skapa ljudböcker utifrån sina egna berättelser, med inspelade ljud och berättarröster. Alla lärare på Pops Academy är Apple Teachers. De publicerar utbildningsmaterial och kurser på iTunes U, så att eleverna kan följa under­vis­ningen i sin egen takt och enkelt gå tillbaka och reflektera över vad de har lärt sig.

Elever på Pops Academy jobbar tillsammans i klassrummet.

Ansök till Pops Academy Stockholm