×
 

Hoppa till innehållet

Pops Academy Stockholm

Hos oss genomsyrar musiken alla skoldagar. Vi kombinerar sprudlande kreativitet med akademisk kvalitet för att öka både nyfikenheten för och kraften i lärandet.

En av de högst rankade skolorna 

Med hjälp av musiken tränar vi samarbete och utvecklar såväl arbetsminnet som den kognitiva förmågan. Självklart använder vi oss av digitala verktyg och följer med den tekniska utvecklingen, så att både vi och våra elever hela tiden ska ligga i framkant. Med musiken som kraft ger vi våra elever en innehållsrik skolgång som utmanar, utvecklar och utbildar dem.

Pops Academy grundades i Stockholm 2015 och är idag en av Sveriges högst rankade grundskolor. Vårt kreativa arbetssätt, där vi kombinerar akademisk kvalitet och kreativitet, skapar lust att lära och genom att eleverna får jobba lika mycket med rösten och kroppen som med hjärnan förankrar de kunskapen på djupet.

Fördelarna med Pops Academy

 • Musiken blir din vardag

  Musiken blir en naturlig del av skoldagens alla lektioner, oavsett ämne. Med musiken som kraft skapar vi lust att lära för livet.

  Elever spelar tillsammans på Pops Academys scen.
 • Kreativiteten ökar ditt lärande

  Dina skoldagar blir fyllda av sprudlande kreativitet som både inspirerar till lärande och gör att du förankrar kunskapen på djupet.

  Elever på Pops Academy sitter tillsammans i gräset och lyssnar på när en av dem spelar gitarr.
 • Vi ger dig akademisk kvalitet

  Du får en innehållsrik skolgång med akademisk kvalitet som utmanar, utvecklar och utbildar dig. Så att du når dina studiemål.

  Fyra elever på Pops Academy sitter och jobbar tillsammans vid ett bord.

Välkommen att besöka oss

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Kvalitetsrapport

Här kan du läsa vår kvalitetsrapporter för Pops Academy Stockholm.