×
 

Håll dig uppdaterad

Vill du ha koll på vad som händer på Pops Academy, lära dig mer om vår pedagogik och hänga med i hur skolan utvecklas i Malmö? Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan! Då håller vi dig även uppdaterad om kommande öppet hus-tillfällen och andra möjligheter att besöka oss.

Vilket år ska barnet börja skolan?
Vilken årskurs är du intresserad av

Hantering av personuppgifter

När du är elev eller vårdnadshavare hos oss så behöver vi genomföra ett antal personuppgiftsbehandlingar för att kunna erbjuda dig utbildning. På AcadeMedias hemsida kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter samt om din rätt att få tillgång till dina personuppgifter.

Före du blir elev hos oss

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot inbjudningar till öppet hus och visningar, information om våra skolor och/eller marknadsföring om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, skolform, årskurs och år för studiestart.

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för, tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser som du samtyckt till. Ni samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Du kan läsa mer i vår Cookiepolicy.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Pysslingen Förskolor och Skolor AB är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, och Infobip Sweden AB. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras fram till en månad efter den sökta utbildningens startår för vårdnadshavare till elever vid grundskolan. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På AcadeMedias hemsida kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här.

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Det här är Pops Academy Malmö

Elever spelar tillsammans på Pops Academys scen.

Musiken blir din vardag

Musiken blir en naturlig del av skoldagens alla lektioner, oavsett ämne. Med musiken som kraft skapar vi lust att lära för livet.
Elever på Pops Academy sitter tillsammans i gräset och lyssnar på när en av dem spelar gitarr.

Kreativiteten ökar ditt lärande

Dina skoldagar blir fyllda av sprudlande kreativitet som både inspirerar till lärande och gör att du förankrar kunskapen på djupet.
Fyra elever på Pops Academy sitter och jobbar tillsammans vid ett bord.

Vi ger dig akademisk kvalitet

Du får en innehållsrik skolgång med akademisk kvalitet som utmanar, utvecklar och utbildar dig. Så att du når dina studiemål.

En kreativ skola som eleverna längtar till – varje dag

På Pops Academy är kreativiteten självklar och vi låter musiken genomsyra allt vi gör. Varför? För att vi vet att vi med hjälp av kreativa arbetssätt kan nå ännu längre.

Ansök till Pops Academy Malmö

1

Läs på om Pops Academy

Alla elever motiveras av olika saker! Därför är det bra om du och ditt barn läser på om hur vi jobbar på våra skolor inom Pops Academy. Det kan du göra här!

2

Håll dig uppdaterad

För att få viktig information om skolan och information om öppet hus behöver du göra en intresseanmälan till våra digitala utskick. Då kommer du ha koll! Skicka in en intresseanmälan här.

3

Ställ dina frågor

Har du funderingar och vill komma i kontakt med oss? Här hittar du kontaktuppgifter. Tveka inte att slå oss en signal eller skicka iväg ett mail.

4

Ansök till skolan

När det är möjligt att ansöka till skolan kommer du hitta vårt ansökningsformulär här.

Våra nyheter

Skolan med musiken som kraft
mars 20, 2023 Allmänt

Skolan med musiken som kraft

Musik, kreativitet och akademisk kunskap...

Safe selfie academy
mars 8, 2023 Nyhet

Safe selfie academy

Vi satsar på ökad trygghet på nätet.

Musik
mars 6, 2023 Allmänt

Musik

MUSIKEN genomsyra allt på skolan