BALETT PÅ AAB

Vi har ett spännande samarbete mellan Pops Academy och Base23 för elever som önskar satsa på en professionell utbildning i klassisk balett. Denna spetsutbildning kallar vi AAB (Alhanko Academy of Ballet).

Våra elever får träna för de bästa pedagogerna samt möta professionella dansare och coacher under sin utbildning. Utbildningens fokus är Klassisk Balett men de kommer träna flera dansstilar och kompletterande ämnen såsom Jazz, Modernt, Karaktärsdans, Spansk dans, Repertoire, Solorepertoire, Yoga, Pilates mm.

AAB:s nuvarande elever genomför en daglig forskningsresa vars mål är att skapa friska, kloka och självförsörjande dansare som är trygga i sin kunskap och i sina kroppar. Dessa grundstenar har vi tagit fasta på och skapar en balettutbildning vars bas vilar tryggt i traditionen men ständigt blickar framåt.

Anmäl dig som vanligt här på hemsidan och du blir kallad till dansaudition på BASE23 under vecka 6. De kompletterande musikproven sköts av Pops Academy. Mer info om provet går att läsa här på hemsidan och meddelas också i kallelse till dem som söker till våra dansgrupper.

BASE23 drivs av Anneli Alhanko och Eva Johnson tillsammans med ett unikt team av konstnärliga ledare på Jungfrugatan 23 i Stockholm, bara 500 meter från skolan.